Holwerda Top Movers

Wanneer je snel wilt genieten van de boomrijke omgeving van Lelystad omringd door de prachtige wateren, dan wil je het liefst een zo zorgeloos mogelijke verhuisdag waarbij je in een keer verhuist zonder onaangename verrassingen. Verhuisbedrijf Holwerda Top Movers kan je deze zorgeloze verhuisdag bezorgen. Holwerda staat bekend om zijn verhuishulp voor iedere budget, waardoor je professionele verhuizing ook nog niet duur hoeft te zijn.

Hoe kom je in contact met verhuisbedrijf Holwerda Top Movers?

Hieronder vind je in een overzichtelijke tabel alle manieren, waarop je in contact kunt komen met Holwerda Top Movers. Daarnaast vind je er terug in welke soort verhuizingen het verhuisbedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten hierbij aangeboden worden.

Holwerda Top Movers
AdresgegevensCentraal postadres Postbus 42
1300 AA Almere
Centraal magazijn De Steiger 139
1351 AM Almere
Telefoonnummer036- 5315044
E-mailadresinfo@holwerdatopmovers.nl
Websitewww.holwerdatopmovers.nl
Opgericht in1917
Keurmerk aanwezig?Erkende Verhuizer Erkende projectverhuizer
CertificeringenISO 14001 VCA ISO 9001
Soort verhuizingenParticuliere verhuizingen Zakelijke verhuizingen
Extra dienstenVier verhuishulpen mogelijk Grote stukken verhuizen Inboedelopslag Handymanservice Verhuisservice
GarantieregelingenErkende Verhuizers garantiecertificaat

De voordelen van verhuizen met Holwerda Top Movers

Sinds 1917 is Holwerda Top Movers al actief in Flevoland. Dit houdt in dat je bij Holwerda Top Movers kunt rekenen op meer dan een eeuw ervaring in en kennis van verhuizingen. Daarnaast biedt het verhuizen met Holwerda Top Movers nog meerdere voordelen:

 • Vaste contactpersonen en dus korte communicatielijnen
 • Elke verhuizing op maat gemaakt
 • Onderdeel van Top Movers, waardoor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid kernwaarden zijn.
 • Betrouwbare verhuishulp voor ieders budget
 • Ervaren en gedreven verhuisteam

Waarom zou je kiezen voor Holwerda Top Movers?

Verhuisbedrijf Holwerda Top Movers is zowel een Erkende Verhuizer als een Erkende Project Verhuizer, waardoor je ervan verzekerd bent dat zowel je particuliere als zakelijke verhuizing in deskundige en veilige handen zal komen. Veiligheid wordt hierbij in de breedste zin van het woord gebruikt, want het verhuisbedrijf is ook een organisatie die duurzaam en verantwoord onderneemt. Hierdoor wordt er deels gebruik gemaakt van verhuiswagens op elektriciteit en is er aandacht voor research and development van de eigen producten. Hierbij wordt er aandacht besteed aan milieuvriendelijke en economische aspecten, zoals kunststof verhuisdozen. Daarnaast biedt het lidmaatschap van brancheorganisatie Top Movers een netwerk aan betrouwbare verhuispartners en extra kennis op het gebied van verhuizingen aan.

De specialisatie van Holwerda Top Movers

Holwerda Top Movers heeft zich gericht op particuliere en zakelijke verhuizingen. Bij de particuliere verhuizingen kun je kiezen voor modulaire diensten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld ervoor kiezen om een complete verhuizing door Holwerda Top Movers te laten uitvoeren, waarbij je verhuizing van A tot Z verzorgd wordt. Een tweede optie is dat je samen met Holwerda verhuist. Dit houdt in dat je zelf kiest wat jij wil doen en Holwerda doet dan de rest. Een derde optie is dat je zelf alles inpakt en dan alleen je inboedel laat transporteren door Holwerda Top Movers. In dit geval kies je dus alleen voor een vrachtwagen en een bekwame chauffeur. De laatste optie is een doe-het-zelf verhuizingen, waarbij je alles zelf doet. Bij deze laatste verhuizing laat je het verhuismateriaal van Holwerda Top Movers komen als ook het transport en eventuele opslag.

De extra services van Holwerda Top Movers

Holwerda Top Movers biedt vier verhuisdiensten aan, zoals de vorige paragraaf heeft aangetoond. Daarnaast biedt het verhuisbedrijf ook een ruime extra dienstverlening aan, bestaande uit de volgende losse diensten:

 • Bouwlogistiek
 • Consumentenbezorging
 • Handymandiensten
 • Inboedelopslag
 • Vervoer van grote meubels
 • Winkelbouw

Nieuwsgierig naar Holwerda Top Movers?

Door de modulaire verhuisdiensten die je bij Holwerda Top Movers kunt inschakelen, is het lastig om een kant en klare offerte aan te bieden. Dientengevolge kun je via de website een verhuisplan aanvragen, waarbij je een duidelijk overzicht van de kosten en de mogelijkheden krijgt. Bij vragen of een maatwerkoplossing kun je het verhuisbedrijf ook altijd een contactverzoek sturen.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …