Verhuisbedrijf in Stevensweert

verhuisbedrijf Stevensweert

Verhuizingen vallen onder de top vijf van meest stressvolle momenten in iemands leven. Veel mensen schuwen een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen, omdat ze bang zijn dat dit voor nog hogere kosten zorgt. Dit valt reuze mee, aangezien je bij veel bedrijven zelf kunt bepalen waarvoor je het bedrijf inhuurt en wat je precies inhuurt. Uit een peiling van het Consumentenbondpanel dat maar liefst 55 procent een verhuisbedrijf zou inhuren bij de volgende verhuizing. Ga je dus naar of van Stevensweert verhuizen, huur dan een verhuisbedrijf in uit Stevensweert en omstreken en bespaar jezelf heel wat tijd en stress.

*Tip: → Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk eerst. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van diverse specialisten in Stevensweert !

De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een drietal factoren:

  • De grootte van je verhuizing
  • De transportkosten, waaronder het huren van een verhuiswagen en eventuele opslagkosten.
  • Wat is de reisafstand?

Gemiddeld heb je drie verhuizers nodig voor een snelle en efficiënte verhuizing. Tabel 1 toont je de gemiddelde prijs van een verhuizing.

Tabel 1. De gemiddelde verhuiskosten

Verhuisdienst Kosten
Verhuiswagen 20 kubieke meter en een verhuizer €60 per uur
Verhuiswagen 50 kubieke meter en een verhuizer €70 per uur
Verhuizing naar flat of appartement €750
Verhuizing naar een twee-onder-een-kap woning €900
Verhuizing naar een vrijstaande woning, penthouse of villa €900
Voorrijkosten gemiddeld €55

Inhoud

Arbeidskosten zijn het duurst

Wanneer je een verhuisbedrijf inhuurt, worden de verhuiskosten grotendeels bepaald door de arbeidskosten van het verhuisbedrijf. Voorkom dat je de hoofdprijs betaalt en vergelijk offertes van meerdere verhuisbedrijven met elkaar op onafhankelijke vergelijkingswebsites. Op die manier vind je een verhuisbedrijf uit Stevensweert en omstreken, die bij jouw situatie past. Daarnaast kun je door te vergelijken wel tot honderden euro’s besparen en het kost slechts een paar minuten van je tijd om de offertes tegen elkaar af te zetten. Offertes aanvragen bij offerteadviseur.nl is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt dus gemakkelijk zien wat de prijsopgave van je verhuizing zal zijn, maar je zit aan geen enkel bedrijf nog vast.

Bespaar op de voorrijkosten

Het is van belang te weten wat de afstand is tussen jou en het verhuisbedrijf. Per gereden kilometer wordt er namelijk een vergoeding geëist. Vaak krijg je wel de eerste aantal kilometers gratis. Bij een regionale verhuizer zijn dit veelal de eerste 20 kilometer. Bij landelijke verhuisbedrijven bedraagt dit aantal tussen de 50-60 kilometer. Een landelijk verhuisbedrijf heeft daarnaast als voordeel dat het een zeer professionele aanpak heeft met meer dan genoeg mankracht. Een regionaal bedrijf weet echter alle ins and outs van Stevensweert en kan je op die manier de efficiëntste verhuizing garanderen. Over het algemeen is het aan te raden bij een grote verhuizing, zoals een bedrijfsverhuizing of internationale verhuizing een landelijk verhuisbedrijf in te schakelen en bij een kleinere verhuizing een regionaal bedrijf. De keuze is echter aan jou.

Waarom zou je kiezen voor een verhuisbedrijf in Stevensweert ?

Het inhuren van een deskundig verhuisbedrijf brengt meerdere voordelen met zich mee. Je kunt een verhuisbedrijf voor meer zaken inhuren dan alleen het vervoer van je inboedel van plek A naar plek B. Een verhuisbedrijf kan je ook degelijk verhuismateriaal leveren, helpt met in- en uitpakken en helpt soms met (de)montage klussen. Het beste kun je kiezen voor een erkend verhuisbedrijf, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en efficiëntie.

De Erkende Verhuizers voor een vlekkeloze verhuizing

Voor een snelle en efficiënte verhuizing schakel je een erkend verhuisbedrijf in. In Nederland dragen erkende verhuisbedrijven het keurmerk Erkende Verhuizers. De verhuizers van de Erkende Verhuizers hebben een opleiding afgerond in verhuizingen en ze voldoen aan de eisen van kwaliteit, milieu en veiligheid. De Erkende Verhuizers hebben samen de Consumentenbond de algemene voorwaarden opgesteld, waardoor je spullen bijvoorbeeld goed verzekerd zijn tijdens de verhuizing. Tevens wordt je verhuizing altijd uitgevoerd door een erkend verhuisbedrijf in het geval dat er iets met het door jou ingehuurde bedrijf mocht gebeuren. Denk aan een faillissement bijvoorbeeld. In dit geval zal de organisatie vervanging voor je regelen, opdat je verhuizing gewoon kan plaatsvinden.

Let goed op onderstaande zaken bij het maken van je keuze

Er zijn veel verschillende verhuisbedrijven op de markt, maar om het kaf van het koren te scheiden moet je op de volgende factoren goed letten bij het maken van je keuze:

  • Wat bedragen de verhuiskosten?
  • Wat zijn de algemene voorwaarden van het verhuisbedrijf?
  • Wordt er gewerkt met een vaste prijs, die vooraf is afgesproken, of met een uurtarief en nacalculatie?
  • Wordt er in het weekend verhuisd? En zo ja, worden er toeslagen berekend in het weekend?
  • Zijn alle spullen verzekerd?
  • Wordt de dagwaarde of nieuwwaarde bij schade uitgekeerd?
  • Wordt er gewerkt met een eigen risico?

Lees ook:

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …