Verhuisbedrijf Bert Ooms Verhuizingen

Het Noord-Hollandse Hoorn is een gemeente in de regio West-Friesland. Wanneer je naar Hoorn wil verhuizen, is het raadzaam om een professioneel verhuisbedrijf in te huren die de omgeving op zijn duimpje kent. Een dergelijk verhuisbedrijf vind je in verhuisbedrijf Bert Ooms Verhuizingen. Bert Ooms Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf, dat al actief is in de verhuisbranche sinds 1843. Dientengevolge ben je ervan verzekerd dat je gebruik kan maken van jarenlange ervaring en kennis tijdens je verhuizing.

Alles wat je moet weten over Bert Ooms Verhuizingen

Hieronder vind je alle contactgegevens van Bert Ooms Verhuizingen. Daarnaast kun je hier terugvinden in welke verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten hierbij ingeschakeld kunnen worden.

Bert Ooms Verhuizingen
AdresgegevensKernweg 21 1627 LH Hoorn
Telefoonnummer020 – 6374700 
E-mailadresinfo@bertoomsverhuizingen.nl
Websitewww.bertoomsverhuizingen.nl
Opgericht in1843
Keurmerk aanwezig?Erkende Verhuizers
CertificeringenNee
Soort verhuizingenParticuliere verhuizingen Internationale verhuizingen Zakelijke verhuizingen
Extra dienstenInpakken en uitpakken Demontage en montage Schoonmaakdienst Meubelopslag Verhuur verhuisdozen Verhuur verhuisliften Ontruimingen
GarantieregelingenGarantiecertificaat Erkende Verhuizers

Wat biedt Bert Ooms Verhuizingen voor voordelen?

Bert Ooms Verhuizingen is aangesloten bij het keurmerk Erkende Verhuizers en deswege staat het verhuisbedrijf garant voor kwaliteit, service, vakmanschap en veiligheid. Verdere voordelen van verhuizen met Bert Ooms Verhuizingen zijn:

 • Zorgvuldige verhuizingen
 • Ruim aanbod aan extra diensten
 • Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers
 • Strakke planning en voorbereiding van je verhuizing
 • Goed opgeleide verhuizers
 • Kwaliteit is een feit
 • Betrouwbaarheid hoog in het vaandel

Waarom zou je kiezen voor Bert Ooms Verhuizingen?

Bert Ooms Verhuizingen is al meer dan honderd jaar actief op de verhuismarkt. Hierdoor heeft het bedrijf jarenlange ervaring en kennis van particuliere en zakelijke verhuizingen. Het bedrijf werkt naast nationaal ook internationaal. Naast verhuizingen kun je ook voor specialistische projecten bij het bedrijf terecht. Denk hierbij aan het vervoeren van vleugels en piano’s. Wat ooit begon als een lokale bodedienst is inmiddels zowel een nationaal als een internationaal erkend verhuisbedrijf, dat je niet alleen verhuist maar ook de nazorg biedt die nodig is. Dientengevolge is Bert Ooms Verhuizingen het antwoord voor iedere klus, want voor iedere klus wordt de gepaste oplossing gezocht.

Waarin is Bert Ooms Verhuizingen gespecialiseerd?

Bert Ooms Verhuizingen is een manusje van alles. Het focust zich op particuliere en zakelijke verhuizingen op nationaal en internationaal grondgebied, waarbij de grootte van het verhuisproject niet uit maakt. Ook de kleinere verhuisklussen zijn welkom, waar een gelijke zorg en aandacht aan besteed wordt zoals aan de grotere verhuisklussen. Een tweede specialisatie zijn de specialistische klussen die het verhuisbedrijf je hierbij uit handen neemt, zoals het transporteren van piano’s, vleugels, kluizen of computer. Dit vervoer zorgt uiteraard voor een speciale zorg en werkwijze.

De aanvullende werkzaamheden bij Bert Ooms Verhuizingen

Naast complete verhuizingen van particuliere en zakelijke klanten nationaal en internationaal kun je Bert Ooms Verhuizingen ook inschakelen voor losse extra diensten, zoals:

 • Het demonteren en monteren van meubilair
 • Inpakken en uitpakken van verhuisdozen
 • Meubelopslag
 • Schoonmaakdienst
 • Verhuur verhuismateriaal
 • Verhuur verhuisliften

Een prijsindicatie van Bert Ooms Verhuizingen

Bij Bert Ooms Verhuizingen kun je via de website een verhuisofferte aanvragen. Op de offertepagina moet je je verhuisgegevens zo nauwkeurig mogelijk invullen. Hierna volgt een globale prijsindicatie. Na het versturen ontvang je van het team van Bert Ooms Verhuizingen een vrijblijvende offerte. Deze is vrijblijvend en gratis en ontvang je snel.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …