Verhuisbedrijf Maarssen

Hier lees je alles over een verhuisbedrijf in Maarssen. Van de beste offertes tot handige bespaartips. Dankzij de unieke ligging van deze historische stad, heeft Maarssen een verbindend karakter voor de hele regio. Het ligt zowel aan de Vecht als aan het Amsterdam-Rijnkanaal. De snelweg A2 en het spoor van Amsterdam naar Utrecht lopen dwars door deze mooie stad. Beide steden zijn daarom zeer gemakkelijk te bereiken. Aan de andere zijde wordt Maarssen begrensd door de Loosdrechtse plassen. Heerlijk om in het weekend met je bootje te varen. Als de zon schijnt natuurlijk. Sinds een aantal jaren is Maarssen gefuseerd met Breukelen en Loenen en heet de gemeente nu Stichtse Vecht.

*Tip:

→ Verhuisbedrijf Maarssen nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Maarssen.

Top verhuisbedrijf in Maarssen

Er wordt een hoop verhuisd in Maarssen en in de provincie Utrecht in het algemeen. En dat is goed nieuws voor jou. De verhuisbedrijven hebben daarom concurrerende prijzen. Met onze vergelijker zet je de beste offertes overzichtelijk naast elkaar. Check in ieder geval deze top verhuizers:


Verhuisbedrijf MaarssenBijzonderheden
1E & E LogisticsMontage, inpakservice, opslag en verhuislift.
2MTU LogisticsParticulieren, senioren en kantoren.
3Saan VerhuizingenVerhuistransport met ervaren verhuizers.
4Transport Group UtrechtMeubeltransport, inpakservice, piano´s en opslag.
5Firma Joh. Niekerk en ZonenPiano´s, witgoed en meubels. Speciale services voor senioren.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Je kunt een verhuisbedrijf in Maarssen inhuren voor verschillende diensten. Naast het transport zelf, kan je bijvoorbeeld ook je meubilair laten demonteren en monteren. Ook kunnen verhuizers jou helpen met inpakken, je woning schoon achterlaten, een verhuislift regelen en goederen opslaan. Maarssen ligt in de Randstad, dus de prijzen zullen misschien iets hoger uitpakken. Check daarom altijd drie of vier offertes met onze verhuis vergelijker.

Meest voorkomende verhuiskostenPrijs (incl. BTW)
Verhuisbedrijf Maarssen:
Tweepersoons huishouden: transport met 1 verhuizer:Vanaf € 275,00
Groot gezin: transport met 2 verhuizers:Vanaf € 475,00
Extra verhuizer per persoon€ 35,00 per uur
Naar het buitenland verhuizen:
België en DuitslandVanaf € 3.500,00
Europese UnieVanaf € 4.500,00
USA en CanadaVanaf € 7.500,00
Extra’s:
Tijdelijke meubelopslagVanaf € 45,00 per maand
Vergunning voor parkerenVanaf € 30,00
Inpakken en demonterenVanaf € 40,00 per uur
Uitpakken en monterenVanaf € 50,00 per uur
SchoonmakenVanaf € 25,00 per uur
Verhuislift huur en montageVanaf € 100,00

Verhuistips Maarssen

Verhuizen kan aardig wat stress opleveren. Je moet zoveel regelen en inpakken. En dan moet je ook nog eens betaalbaar verhuisbedrijf vinden. Bij dat laatste kun je onze hulp inschakelen. Bovenaan de pagina hoef je slechts je postcode in te voeren en wat basisgegevens. Wij sturen je dan passende offertes. Uiteindelijk wordt de verhuizing het meest relaxed als je een verhuisbedrijf in te schakelt. Nu volgen nog drie onmisbare verhuistips:

  • Vergelijk minimaal drie offertes, zodat je weet dat je de beste prijs betaalt.
  • Ga meteen na je verhuizing langs bij het gemeentehuis. Je moet je verhuizing binnen vijf dagen doorgeven. Meer info hierover vind je op de website van de overheid.
  • Vergelijk nu alvast televisie en internet pakketten die je op jouw nieuwe adres kunt krijgen. Het duurt een paar weken voordat je aangesloten wordt.

Prijsopbouw

Veel mensen denken dat het transport het duurste deel van de verhuizing is. Maar dat is in de praktijk niet het geval. De arbeid is duurder dan het transport. En zodoende zijn de kosten voor het laden en lossen vaak het hoogst. Zoals je ziet in de infographic hieronder, bestaat 40% van de kosten uit het transport zelf, 30% uit het laden van de goederen en nog eens 30% uit het lossen van de goederen bij je nieuwe woning of het kantoor. Wil je besparen? Steek dan zelf de handen uit de mouwen.

Bespaartips verhuisbedrijf Maarssen

Een verhuizing kan aardig in de papieren lopen. Zeker als je veel spullen hebt, of dingen van waarde. Gelukkig is het prima mogelijk om te besparen. We hebben de drie beste bespaartips hier voor je op een rijtje gezet:

  • Vraag altijd meerdere offertes aan voor de beste onderhandelingspositie.
  • Vraag het verhuisbedrijf welke dagen rustig zijn. Je zou dan om een korting kunnen krijgen als je op die dagen verhuist.
  • Gebruik een verhuisbedrijf die actief is in jouw eigen regio. Dan heb je geen voorrijkosten en zal het verhuisbedrijf geen extra kilometers rekenen.

Vergelijk offertes

Wij hebben contact met kwaliteitsverhuizers door heel Nederland. Voer nu meteen jouw postcode in om vier offertes te ontvangen. Je doet dit bovenaan deze pagina.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …