Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuw pand? Bij ons kunt u offertes vergelijken zodat u kunt achterhalen waar u uw zakelijke verhuizing het goedkoopst kan laten uitvoeren. Kies voor erkende verhuizers zodat de inboedel niet alleen verzekerd is maar ook in goede handen.

Belangrijk bij een zakelijke verhuizing

  • Kies voor erkende verhuizers
  • Ga uw eigen verzekering na
  • Gediplomeerde verhuizers

Erkende verhuizers

Erkende verhuizers hebben een garantiecertificaat. Dit wilt zeggen dat zij uw inboedel hebben laten verzekeren tot 100.000 euro. U kunt er dus zeker van zijn dat verhuisschade vergoed wordt. Bij deze verzekering wordt uw inboedel verzekerd op de nieuwwaarde en niet de dagwaarde. Dit betekend dat u altijd het volledige bedrag terug kunt krijgen. Als u uw bedrijfsverhuizing laat uitvoeren door verhuizers zonder garantiecertificaat geldt meestal de dagwaarde.

Ga uw eigen verzekering na

Controleer altijd hoe u zelf verzekerd bent. Als u bijvoorbeeld voor een hoger bedrag verzekerd wilt zijn (hoger dan de verzekering van het verhuisbedrijf) is het goed om dit na te gaan bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook het beleid op schade door uw eigen toedoen is iets wat niet in opgenomen in de verzekering van het verhuisbedrijf. Wanneer u het uitpakken tijdens de bedrijfsverhuizing zelf voor uw rekening neemt kan er nog steeds van alles misgaan. Zorg er daarom voor dat u controleert hoe uw bedrijf verzekerd is.

Neem gediplomeerde verhuizers aan voor uw bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing is de inboedel vaak waardevoller dan bij een persoonlijke verhuizing. Vooral als er veel elektronica verhuist dient te worden moet er extra goed worden ingepakt. Door een verhuisbedrijf aan te nemen met gediplomeerd personeel weet u zeker dat uw bedrijfsverhuizing op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Vraag offertes aan voor uw zakelijke verhuizing

De beste manier om te besparen is door meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Ontdek welke erkende verhuisbedrijven uw zakelijke verhuizing kunnen uitvoeren en tegen welke prijs. Door ons offerteaanvraag formulier in te vullen ontvangt u gratis tot 6 offertes voor u bedrijfsverhuizing. U kunt daarna geheel vrijblijvend kiezen.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …