Ladderlift huren

Een ladderlift is een handig hulpmiddel tijdens een verhuizing wanneer u op een hogere etage woont of een woning heeft met meerdere etages. De verhuizing is vaak sneller uit te voeren en bovenal is het veiliger omdat u zelf minder hoeft te tillen. Zeker zware meubelstukken die bijvoorbeeld op de bovenetage staan kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen als deze via de trap worden verhuist.

Kosten voor een ladderlift

  • Ladderlift met verhuizer 70 – 150 per uur
  • Ladderlift zonder verhuizer 50- 80 per uur

Wij raden zelf aan om altijd een verhuizer aan te nemen wanneer u een ladderlift wilt gebruiken tijdens uw verhuizing. Hoewel een ladderlift veiliger is dan verhuizen via de trap kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Zo moet grote inboedel goed bevestigd worden voordat u deze naar beneden haalt. Het laden en lossen moet ook op een veilige manier gebeuren. Ook het prijsverschil valt erg mee als u er een verhuizers bij huurt.

Wat voor ladderlift heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten ladderliften. Uiteraard is het goed om na te gaan hoe lang de ladderlift moet zijn. Wanneer u in een gezinswoning woont is een reguliere ladderlift voldoende. Wanneer u in een appartement op een hoge etage woont is het aantal meters omhoog erg belangrijk. Onderstaand vind u de standaard hoogtes:

  • Tot 18 meter hoog
  • Tot 26 meter hoog
  • Tot 31 meter hoog

Als u twijfelt is het altijd verstandig om even telefonisch contact op te nemen om de hoogte van de etage te achterhalen.

Besparen op een ladderlift

De beste manier om te besparen is door verschillende prijsopgaven te ontvangen. U kunt ons formulier gebruiken om de specificaties van uw verhuizing aan te geven. U ontvangt daarna tot 6 offertes voor het verhuizen met behulp van een ladderlift. Vooral wanneer u ook verhuizers wilt aannemen kunt u klinkt besparen door te vergelijken.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …