Wat kost een verhuizing

Wanneer u verhuist naar een nieuw adres kunt u er voor kiezen om een verhuisbedrijf aan te nemen om dit voor u te realiseren. In de meeste gevallen is veiliger en sneller dan wanneer u zelf uw inboedel verhuist. Wij helpen u graag met het in beeld brengen van de kosten van een gemiddelde verhuizing.

 Gemiddelde kosten verhuizing

  • Gemiddelde kosten nationale verhuizing 400 – 1300 euro
  • Gemiddelde kosten internationale verhuizing 4000 – 9000 euro

Natuurlijk zijn er een aantal variabelen die de prijs bepalen en er voor zorgen of u in een hoger of lager segment terecht komt:

  • Het uurloon van het verhuisbedrijf
  • Het aantal verhuizers
  • Heeft u een verhuislift nodig?
  • Wilt u inpakwerk laten verrichten?
  • Is er demontagewerk nodig?

 Uurloon en aantal verhuizers

Hoe meer werkzaamheden u door de verhuizers wilt laten uitvoeren des te hoger de kosten. U betaald ook een hoger tarief wanneer er meerdere verhuizers nodig zijn tijdens de verhuizing. In sommige gevallen is één verhuizers voldoende maar bij een grote woning kunnen er 2 of 3 nodig zijn.

Gebruik van een verhuislift

Wanneer u op een hogere etage woont of grote inboedel wilt verhuizen vanaf de bovenetage is het in veel gevallen aan te raden om te verhuizen met een verhuislift. Dit zorgt er voor dat u gemakkelijker en sneller kan verhuizen. Ook is de kans op schade kleiner. De gemiddelde kosten voor het huren van een verhuislift (inclusief verhuizer) liggen rond 75 euro.

Uitvoeren van inpakwerk tijdens de verhuizing

Als u de verhuizers in inpakwerk wilt laten doen betaald u gemiddeld 45 euro per uur voor deze dienst. Wanneer u dit door hen laat uitvoeren kunt u er zeker van zijn dat alles secuur wordt gedaan en de kans minimaal is dat er tijdens de transport schade kan worden opgelopen.

Demontage

In sommige gevallen moeten spullen die te groot zijn om in één stuk te vervoeren gedemonteerd worden om ruimte te besparen in de verhuiswagen. Denk hierbij aan bedden, kasten of meubelstukken. U kunt er voor kiezen om dit uit te besteden. In dit geval zal een specialist dit voor u doen. De gedemonteerde meubelstukken kunnen ook weer in elkaar voor u worden ingezet in uw nieuwe woning. De kosten voor demontage / montagewerk bij een verhuizing ligt gemiddeld op 45 euro per uur.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …