Wat kosten verhuizers?

Wat kosten verhuizers?

Verhuist u het liefst met ervaren verhuizers? Door een erkend verhuisbedrijf aan te nemen zorgt u voor een veilige en probleemloze verhuizing. Naast de transport naar uw nieuwe adres kunnen verhuizers nog veel meer voor u regelen:

  • Inpakken van uw inboedel
  • Demonteren en monteren van grote meubelstukken
  • Bedienen van een verhuislift

Wat kosten verhuizers

 

Wat kost het aannemen van verhuizers

Bij een verhuisbedrijf kunt u er meestal voor kiezen om 1 of meerdere verhuizers + verhuiswagen in te huren. Hier wordt een vast tarief per uur voor gerekend. Dit tarief verschilt per verhuisbedrijf.

Gemiddelde kosten per aantal verhuizers

  • 1 verhuizer verhuizenwagen 50 – 75 per uur
  • 2 verhuizers incl.verhuizenwagen 80 – 120 per uur
  • 3 of meer verhuizers incl. verhuizenwagen 120 – 200 per uur

Het aantal verhuizers wordt bepaald door te kijken naar het type woning, de inboedel en de oppervlakte van de woning. In de meeste gevallen zal er eerst iemand bij u langs komen om een volledige taxatie van de inboedel te maken. Vooraf kan echter een goede inschatting gemaakt worden voor een passende offerte voor uw verhuizing.

Kosten verhuizer inclusief ladderlift

Wanneer u naast de verhuizers ook een ladderlift wilt huren betaalt u gemiddeld 10 – 30 euro meer per uur dan de kosten voor 1 verhuizer.

Inpakken en (de)monteren

Voor het inpakken en (de)monteren wordt meestal een apart tarief gerekend. U kunt denken aan de volgende kosten:

  • 40 – 80 euro per uur per verhuizer

De prijs u betaald is sterk afhankelijk van hoeveel er ingepakt dient te worden en het gehanteerde tarief van het verhuisbedrijf. Uiteraard kunt u besparen op de verhuizing door zelf alles of een groot deel in te pakken.

Overige kosten

Kosten waar u nog meer rekening mee moet houden bij het aannemen van verhuizers zijn het volgende:

  • Kilometervergoeding (tussen de 0,50 en 1 euro)
  • Grote van de verhuiswagen (tussen de 20 en 55m2)

De meeste verhuizers brengen ook kosten in rekening voor het aantal kilometers tussen uw huidige nieuwe adres. Dit dient als vergoeding voor de transportkosten. Daarnaast wordt het uurtarief per verhuizer nog doorbetaald. Als u een woning met een klein oppervlak heeft is een kleine verhuiswagen meestal voldoende. Voor gezinswoningen wordt echter een grote verhuiswagen gebruikt. Hier worden meer kosten voor in rekening gebracht.

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen begint met een goede verhuisservice. U kunt uw verhuizing gedeeltelijk of volledig laten regelen door …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen naar Duitsland of bent u zich aan het oriënteren? Wanneer u over de grens verhuist is het altijd …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing? Via onze dienst vindt u de beste verhuishulp in uw regio. U kunt zelf kiezen hoeveel …