Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is een grote onderneming, zeker als u ook uw inboedel mee wilt nemen over de grens. De meeste verhuisbedrijven die internationale verhuizingen doen dit exclusief en zijn daarom gespecialiseerd in het verhuizen van inboedel naar het buitenland. Met extra grote verhuiswagens en internationale partners kunnen zij er voor zorgen dat uw inboedel over de weg, over het water of via de lucht wordt vervoerd.

Inboedel verhuizen naar het buitenland

Per verhuiswagen

Wanneer u binnen Europa verhuist zal uw inboedel in bijna alle gevallen via de weg worden verhuist. Omdat de grenzen open zijn hoeft er geen toestemming te worden aangevraagd. Verhuisbedrijven zullen altijd proberen om uw inboedel in één keer te verhuizen naar het buitenland. Dit kan betekenen dat zij met twee verhuiswagen gaan rijden als één niet voldoende is voor de volledige inboedel. De kosten die worden gerekend zijn als volgt:

  • Een x bedrag per kilometer
  • Een vast uurtarief per verhuizer
  • Een vast tarief voor een extra verhuiswagen

Per vliegtuig

Uw inboedel verhuizen naar het buitenland per vliegtuig wordt eigenlijk altijd afgeraden. De kosten hiervoor zijn erg hoog door de beperkte ruimte in het vliegtuig. Dit is alleen aan te raden is gevallen van spoed. Wel kunt u er voor kiezen om enkele stukken van uw inboedel alvast te verhuizen per vliegtuig en de rest per vrachtschip te doen.

Gemiddelde kosten luchtvracht

  • 4,00 – 4,50 per kilo

Per zeevracht

Als uw inboedel een oceaan over moet is zeevracht de beste manier voor het verhuizen van uw inboedel naar het buitenland. De kosten liggen een stuk lager dan wanneer u inboedel per vliegtuig wilt verhuizen. Zeker met zware meubelstukken kunnen de kosten per vliegtuig behoorlijk aantikken. Afhankelijk van waar u naartoe verhuist kan het verhuizen met zeevracht enkele dagen tot enkele weken duren (denk aan Australië en Amerika).

Gemiddelde kosten zeevracht

  • 1,50 – 1,75 per kilo

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …