Verhuisservice

Probleemloos verhuizen begint met een goede verhuisservice. U kunt uw verhuizing gedeeltelijk of volledig laten regelen door een verhuisbedrijf. Als u kiest voor een volledige verhuisservice kunnen de verhuizers alles van het inpakwerk tot het uitpakken van uw inboedel voor u regelen.

Hoe ziet een volledige verhuisservice er uit?

  • Inpakken & demontage werk
  • Inladen van uw inboedel in de verhuiswagen
  • Transport naar uw nieuwe adres
  • Uitladen van uw inboedel
  • Uitpakken en monteren van uw inboedel

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om alleen het laden en lossen en het transport uit te besteden. Door zelf in te pakken kunt u besparen om de kosten van de verhuizing. Als u dit echter wel uitbesteed weet u zeker dat de kans op verhuisschade erg klein is.

Wat kost verhuisservice

De kosten van een verhuizing zijn sterk afhankelijk uw situatie. Er zijn een aantal factoren die bepalen hoe hoog of laag de kosten van een verhuisservice uitvallen.

  • Het aantal inwoners
  • Het aantal werkzaamheden dat u wilt laten uitvoeren
  • Waar u naartoe verhuist
  • De grote van uw inboedel

Een gemiddeld gezin in Nederland bestaat uit 2-3 personen en is woonachtig in een eengezinswoning van circa 120m2. Daarnaast vindt een groot deel van alle verhuizingen plaats binnen dezelfde provincie. Met deze informatie kan het volgende gesteld worden:

  • Gemiddelde verhuizing kost tussen de 800 – 1400 euro

Besparen op een verhuisservice

Natuurlijk kan uw verhuizing hoger of juist lager uitvallen dan het gemiddelde. De beste manier om op verhuisservice te besparen is door verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Ook wanneer u alleenstaand bent en vanuit een relatief kleine woning verhuist kunt u flink besparen. In alle gevallen raden wij aan om offertes aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven binnen uw regio. U kunt hier onze vergelijkingsdienst voor gebruiken om gratis, snel en vrijblijvend tot 6 offertes te ontvangen.

Last van ongedierte? Denk aan ongedierte bestrijden.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …