Verhuizingen en de gemiddelde kosten

De kosten voor verhuizingen zijn sterk afhankelijk van het type woning dat u heeft, hoeveel spullen er verhuist moeten worden, hoeveel voorbereidend werk er is verricht en waar u naartoe verhuist. Voor een gezin van 2 tot 3 personen liggen de kosten voor verhuizingen gemiddeld tussen de 320 en 640 euro voor een complete verhuizing. Dit is ook deels afhankelijk van welk uurtarieven er gehanteerd wordt door het verhuisbedrijf. Dit kan variëren tussen 24 en 35 euro per uur. Hoeven er slechts enkele artikelen verhuist te worden dan kunnen de kosten lager uitvallen. Om zeker te zijn dat de kosten voor verhuizingen zo laag mogelijk uitvallen is het vergelijken van verhuisbedrijven sterk aan te raden.

Besparen op de kosten van verhuizingen

Woont u in een appartement of heeft u veel zware bezittingen die zich op hogere etages bevinden dan is het vaak verstandig een verhuislift te huren. Vaak is deze slechts een uur nodig waardoor u goedkoper uit bent met een verhuislift dan wanneer u de bezittingen via de trap naar beneden brengt. Daarnaast is het aan te raden zoveel mogelijk voorbereidend werk te verrichten. Pak zoveel mogelijk verhuisdozen in, maak deze niet te zwaar en verplaatst ze naar de begane grond. Hierdoor zullen de kosten van de verhuizing verder zakken.

Alle tips om te besparen op de kosten van uw verhuizing:

• Verplaats al uw ingepakte verhuisdozen naar de begane grond
• Huur een verhuislift (appartementen of meerdere verdiepingen)
• Zorg voor zo min mogelijk losse spullen
• Maak verhuisdozen niet te zwaar
• Verhuis buiten de ochtend of avondspits
• Doordeweeks verhuizen is voordeliger
• Zorg voor parkeergelegenheid
• Vergelijk offertes

Controleer goed in welke mate verhuisbedrijven verzekerd zijn, wat de gehanteerde uurtarieven zijn en of er voorrijkosten worden gerekend. Door verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken op het gebied van beschikbaarheid, prijzen en vakkundigheid kunnen de kosten voor verhuizingen nog lager uitvallen en heeft u zelf in de hand welk bedrijf het meest geschikt is om uw verhuizing uit te voeren.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …