Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen naar Duitsland of bent u zich aan het oriënteren? Wanneer u over de grens verhuist is het altijd belangrijk om offertes van verschillende internationale verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Het uurtarief dat voor internationale verhuizingen wordt gevraagd kan erg verschillen en ook de kilometervergoeding speelt een rol.

Wat kost een verhuizing naar Duitsland?

De kosten een verhuizing liggen vooral aan de afstand naar uw nieuwe adres, de grote van de inboedel en of u extra werkzaamheden zoals inpakken wilt laten uitvoeren. Voor een gemiddelde internationale verhuizing naar Duitsland zijn 2-3 verhuizers nodig.

  • Uurloon per verhuizer 35 – 60 euro

Afhankelijk van of u naar Düsseldorf of Berlijn verhuist zult u per uur dus meer kosten maken. Ook voor de verhuiswagen worden aparte kosten in rekening gebracht.

  • Uurtarief kleine verhuiswagen +/- 40 euro
  • Uurtarief grote verhuiswagen +/- 60 euro per uur

In de meeste gevallen krijgt u er voor deze prijs 1 verhuizers bij. Voor extra verhuizers betaalt u een apart uurtarief.

Kilometervergoeding

Als u gaat verhuizen betaalt u een kilometervergoeding aan het verhuisbedrijf. Als u gaat verhuizen naar Duitsland maakt het erg uit welk tarief er wordt gehanteerd. Dit ligt meestal tussen de 0,50 en 1 euro. Bij sommige bedrijven bent u dus twee keer zo duur uit voor hetzelfde aantal kilometers. Dit kan eventueel gecompenseerd worden door een lager uurtarief per verhuizer.

Vergelijk offertes wanneer u gaat verhuizen naar Duitsland

De totale verhuizing kan 6-10 uur in beslag nemen wanneer u net over de grens verhuist. Wanneer u verder verhuist kan dit langer zijn. Het is daarom belangrijk om van tevoren meerdere offertes aan te vragen. U weet dan wat u per internationaal verhuisbedrijf kwijt zult zijn aan uw verhuizing. Dit is doorgaans de beste manier om te besparen. Gebruik onze offerteaanvraag dienst om tot 6 gratis offertes te ontvangen.

 

 

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …