Goedkope verhuizers

Bent u op zoek naar goedkope verhuizers? Er zijn in uw regio altijd meerdere verhuisbedrijven waar u uit kunt kiezen. Het aannemen van verhuizers zorgt er voor dat u vlot kunt verhuizen. De prijs is echter een belangrijke factor wanneer u een keuze maakt. Verhuisbedrijven hanteren verschillende uurtarieven. Het is daarom belangrijk dat u zich goed informeert over de uurtarieven. Maak eventueel gebruik van onze vergelijkingsdienst en ontvang tot 6 offertes van verhuisbedrijven in uw regio?

Hoe vind ik goedkope verhuizers?

Goedkope verhuizers zijn meestal kleinere bedrijven en hebben een lager winstmarge nodig omdat zij relatief weinig kosten hoeven maken. Er zijn echter meer redenen waarom bepaalde verhuizers goedkoper zijn:

  • Geen gediplomeerd personeel
  • Verhuizers met weinig ervaring (denk aan studenten)
  • Verhuizers die alleen kleine verhuizingen doen

Hoewel het goed is om te besparen is het wel de bedoeling dat de verhuizing goed wordt uitgevoerd. Wij raden daarom af om een goedkope verhuizer aan te nemen die studenten in dienst heeft. Bedrijven met gediplomeerd personeel zijn vaak het duurst. Dit is echter geen harde eis voor een kwalitatief goede verhuizing. Veel bedrijven laten hun verhuizers intern opleiden door ervaren medewerkers. Door voor kleine lokale goedkope verhuizers te kiezen kunt u besparen op de kosten.

Wat kost een gemiddelde verhuizing?

De kosten van een verhuizing verschillen per situatie. Zo zijn een aantal dingen belangrijk:

  • De grote van de woning
  • Het aantal inwoners
  • De grote van de inboedel
  • De afstand naar de nieuwe woning

Er kan echter wel een gemiddelde worden genomen

  • Kosten verhuizing gemiddeld gezin: 800 – 1500
  • Kosten verhuizing alleenstaande: 400 – 800

Wilt u snel offertes ontvangen en achterhalen of er goedkope verhuizers bij u in de buurt zijn? Maak gebruik van onze vergelijkingsdienst en kom er snel achter.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …