Wat kost verhuizen gemiddeld?

Wanneer u gaat verhuizen dan hoeft dit helemaal niet duur te zijn. Verhuisbedrijven vragen gemiddeld tussen de 24 en 35 euro per uur en een gemiddelde complete verhuizing bedraagt vaak een halve dag. Overige kosten voor verhuizen waar rekening mee gehouden moet worden zijn eventuele voorrijkosten, het huren van een verhuislift en (de)montage werk en inpakwerk. Wanneer u zelf voldoende voorbereidend werk heeft verricht zal een gemiddelde verhuizing tussen de 320 en 640 euro kosten. Moet er echter veel tilwerk of montage- en inpakwerk verricht worden door de verhuizers zelf dan kunnen de kosten oplopen tot 1300 euro voor een complete verhuizing.

Aandachtspunten bij verhuizen en de kosten

Wilt u zo voordelig mogelijk uit zijn en de kosten voor het verhuizen beperken zorg dan dat u zoveel mogelijk voorbereidend werk heeft gedaan in de vorm van demontage en inpakwerk. Let er wel goed op dat de verhuisdozen niet te zwaar zijn. Anders moeten deze opnieuw worden ingepakt door de verhuizers. Plaats de verhuisdozen zoveel mogelijk op de begane grond (eventueel in de tuin) zodat deze direct in de verhuisbus geladen kunnen worden. Zorg ervoor dat er een parkeerplek vrij is nabij uw woning zodat het inladen van uw bezittingen snel en veilig kan gebeuren. Over het algemeen is het voordeliger om doordeweeks te verhuizen omdat verhuisbedrijven in het weekend erg gewild zijn. Het verschil in kosten voor een doordeweekse verhuizing is echter niet erg groot. Bij de kosten voor het verhuizen kunt u verder nog rekening houden met het tijdstip. Verhuis zoveel mogelijk buiten de ochtend en avondspits om een snelle verhuizing te verzekeren.

Wat kost verhuizen mij precies?

Wilt u exact weten hoeveel het kost om te verhuizen? Vergelijk dan gratis meerdere offertes bij lokale verhuisbedrijven via onze vergelijkingsdienst. Op basis van uw type woning, uw benodigdheden en bezittingen kan er een exacte offerte worden opgesteld die aangeeft hoeveel u maximaal kwijt zult zijn voor de verhuizing.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …