Kosten verhuislift huren

verhuizers in [pb-city]

Tijdens een verhuizing kan een verhuislift een belangrijk middel zijn om tijd te besparen en de veiligheid te bewaren. Wanneer u op een hogere verdieping woont is het vaak veiliger om zware en grote inboedel via het raam te verhuizen. Ook wanneer u grote inboedel op de bovenetage heeft staan die moeilijk via te trap te verhuizen is komt een verhuislift goed van pas.

 Kosten

  • Kosten verhuislift + verhuizer 50 – 100 euro per uur
  • Kosten verhuislift zonder verhuizer 70 – 150 euro per uur

U kunt er voor kiezen om de verhuizing met een verhuislift te laten doen door een ervaren verhuizer of zelf de verhuislift te bedienen. Wij raden u aan om dit te laten doen door een verhuizer. De kosten voor het huren van een verhuislift met en zonder verhuizer liggen namelijk niet ver uit elkaar. Zeker wanneer u op een hoge etage woont is het veiliger om iemand met ervaring de verhuislift te laten bedienen.

Kosten snelservice verhuislift (1-2 meubelstukken)

Het komt vaak voor dat de verhuislift alleen nodig is om 1 of 2 grote meubelstukken te verhuizen. In dat geval hebben de meeste bedrijven een snelservice waarbij zij een vast tarief rekenen voor dit soort gevallen.

  • Kosten snelservice 60 – 85 euro (eenmalig)

Dagprijs verhuislift

Wanneer u een hele dag een verhuislift wilt huren (zonder verhuizer) wordt er een vast bedrag gehanteerd.

  • Dagprijs huren verhuislift 100 – 160 euro per dag

Kosten per etage

In de meeste gevallen wordt er voor hogere etages meer kosten in rekening gebracht. Er zijn namelijk verschillende soorten verhuisliften die zich beperken tot een bepaalde hoogte. Meestal wordt voor het verhuizen vanuit of naar de 5e etage het standaard tarief gerekend. Voor het verhuizen vanuit of naar een hogere etage worden er vaak extra kosten in rekening gebracht.

Extra zware goederen

Heeft u thuis extra zware goederen staan zoals bijvoorbeeld een piano? Deze kunnen niet gedemonteerd worden en dienen in één stuk te worden verhuist. Door het gewicht en de omvang is het niet mogelijk om deze met de hand vanuit of naar een hogere verdieping te verhuizen. Een verhuislift schiet in sommige gevallen zelfs te kort en is er een kraanwagen nodig. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …