Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing? Via onze dienst vindt u de beste verhuishulp in uw regio. U kunt zelf kiezen hoeveel werkzaamheden u de verhuishulp wilt laten uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld het inpakken ook laten uitbesteden. Er wordt eerst een volledige inventaris van uw inboedel gemaakt waarna alles netjes en zorgvuldig voor u wordt ingepakt. Ook eventueel demontage werk kan voor u gedaan worden. Demontabele inboedel wordt dan uit elkaar gehaald om ruimte te besparen in de verhuiswagen. Dit zorgt er voor dat er niet vaker op en neer gereden hoeft te worden.

Taken die u kunt laten uitvoeren door de verhuishulp

  • Inpakwerk en montagewerk
  • Verhuizen met een verhuislift
  • Laden en lossen
  • Transport met een verhuiswagen

Voordelig verhuizen

Wanneer u wilt besparing op uw verhuizing is het belangrijk dat u offertes vergelijkt. Tarieven kunnen erg verschillend uitvallen afhankelijk van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. U kunt in ons formulier uw gehele verhuizing naar wens samenstellen. Daarna krijgt u gratis en verblijvend tot 6 offertes aangeboden.

Familie als verhuishulp inschakelen

Veel mensen vragen vaak aan kennissen of familie of zij willen helpen tijdens de verhuizing. Hoewel dit zeer op prijs wordt gesteld en een stuk goedkoper is zijn er ook nadelen. Wanneer u niet met een erkend verhuisbedrijf verhuist dient u uw verzekering goed na te gaan. Vaak is uw inboedel buiten uw adres niet verzekerd en eventuele verhuisschade wordt in dat geval niet vergoed. Wanneer u professionele verhuishulp inschakelt is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd door het verhuisbedrijf zelf. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat de kans op schade een stuk lager is omdat de verhuizers al veel ervaring hebben. Wanneer er veel inboedel verhuist dient te worden raden wij zelf aan om professionele verhuishulp in te schakelen.

Lees ook: kosten vloerisolatie en schuifpui info.

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …