Internationaal verhuisbedrijf

Gaat u binnenkort verhuizen naar het buitenland? Het is dan extra belangrijk dat u verhuisbedrijven goed met elkaar vergelijkt. De meeste verhuisbedrijven doen alleen nationale verhuizingen omdat er veel meer komt kijken bij een internationale verhuizing. U zult dus veel minder opties hebben om uit te kiezen. De prijzen kunnen ook erg verschillen.

Verhuist u binnen of buiten de EU?

Allereest is het erg bepalend voor de prijs waar u naartoe verhuist. Verhuizingen binnen de Europese Unie zullen altijd voordeliger zijn dan wanneer u naar een ander continent verhuist.

Gemiddelde kosten populaire bestemmingen binnen de EU

  • Spanje 5000 – 7000
  • Frankrijk 3500 – 6000
  • Portugal 5000 – 8000
  • België 2000 – 3500
  • Duitsland 2000 – 4000
  • Engeland 4500 – 8000

Gemiddelde kosten populaire bestemmingen buiten de EU

  • Amerika 7000 – 10.000
  • Australië 8500 – 12.000

Zoals u ziet kunnen de kosten flink oplopen. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een internationaal verhuisbedrijf waar de kosten het laagst liggen. Omdat er veel uren gemaakt zullen moeten worden om de verhuizing rond te krijgen zult u goed moeten informeren naar de prijzen. Een internationaal verhuisbedrijf zal altijd meer vragen per uur dan bedrijven doen bij een nationale verhuizing. Ook ligt het bedrag dat u betaalt per kilometer vaal ook hoger.

Verhuizen naar een ander continent

Wanneer u verhuist naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten of Groot-Brittannië moet uw inboedel over de oceaan worden verhuist. Omdat verhuizen per vliegtuig erg duur is zal dit per vrachtschip gebeuren. Uw inboedel zal met containers op het vrachtschip worden geladen en bij aankomst met een verhuiswagen naar uw nieuwe adres worden verhuist.

Besparen op een internationaal verhuisbedrijf

Wij bieden u de mogelijkheid om tot wel 6 verschillende offertes met elkaar te vergelijken voor uw internationale verhuizing. De kosten worden dan mooi voor u samengevat is een gratis en vrijblijvende offertes. Verhuizen naar een nieuw adres brengt altijd veel kosten met zich mee. Door te kiezen voor een voordelig en betrouwbaar internationaal verhuisbedrijf zult u in ieder geval kunnen besparen op de verhuizing zelf.

 

 

Verhuisbedrijf offertes vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de verhuiskosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

verhuizers in [pb-city]

5 Veelgemaakte fouten verhuisbedrijf

Het inhuren van een verhuisbedrijf …

Doordeweeks of ’s weekends verhuizen?

Als jij een verhuizing …

Verhuisservice

Probleemloos verhuizen …

Verhuizen naar Duitsland, wat kost dat?

Gaat u binnenkort verhuizen …

Verhuishulp

Heeft u hulp nodig bij …

Bedrijfsverhuizing

Heeft u een bedrijf en …